Copenhagen Crossroads

Om Trekløver Trafikskole

Trekløveret i logoet symboliserer et tæt samarbejde imellem teorilærer, elev og kørelærer, hvor du som elev er i centrum.

Køreskolen ligger centralt på Amager med gode transportmuligheder til skolen. Lokalet er lyst og hyggeligt indrettet med god plads. Der undervises med helt nyt udstyr, hvilket betyder farvel til gamle slidte lysbilleder.

Der lægges vægt på den individuelle elev. Der er et tæt samarbejde mellem kørelærer og teorilærer, hvilket sikrer dig en professionel og personlig uddannelse.

Når vi sammen har nået målet, er du en dygtig og sikker bilist, som kan begå sig i trafikken på egen hånd – kom ordentligt på vej…

– kom ordentligt på vej!

Trekløver Trafikskole er en lille køreskole på Amager. Her betragtes det at tage kørekort som en uddannelse. Derfor bliver der aldrig gået på kompromis med kvaliteten af undervisningen.

IMG_6026

Der tages hensyn til din kunnen bag rattet og følger undervisningen på dine vilkår fra lettere mod sværere.
Det sikrer, at du kan køre trygt og sikkert på egen hånd, når du efter endt uddannelse står med kørekortet i hånden.

Der leveres en ordentlig uddannelse i form af moderne undervisning med splinternyt udstyr.

Dette kombineres med et personligt præg via en meget engageret teorilærer, der med glæde tager imod spørgsmål, så ingen elever ”tabes” i undervisningen. I undervisningen lægges der op til dialog og debat eleverne mellem, da dette er med til at motivere eleverne.

Derfor forventes det, at du også er top motiveret, da det at tage kørekort er 100% afhængigt af samarbejdet imellem elev og kørelærer.